Samenwerken met De Ondernemersfabriek

Vacature
Content marketeer met kennis van advertising

Heb je ervaring met het creëren van relevante content? Goed begin! Heb je daarnaast ook inzicht in adverteren via digitale kanalen en ben je vertrouwd met het Google Marketing Platform? Mooi zo, dan heb je al helemaal een streep voor. 

Wat mag je van ons verwachten?

Je werkt aan uitdagende projecten in een KMO-context. Je krijgt de kans om op dagelijkse basis een wezenlijk verschil te maken voor klanten en klanten van klanten. 

Je focust op zaken die relevant zijn om het project te laten slagen. Je komt terecht in een kleine organisatie met grootse ideeën. Je wordt dicht bij de klant gepositioneerd. Je werkt samen op een menselijke manier, ondersteund door de beste digitale tools. 

Je werkt in een toffe omgeving in de buurt van het openbaar vervoer. Er is ruimte om bij te leren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt vergoed op een marktconforme manier. Laptop en smartphone inclusief.  In ruil voor ownership geniet je bovendien van de nodige vrijheid.

Wat verwachten wij van jou?

Je kennis van advertising en content marketing zijn je grootste troeven. Je hebt ervaring en weet waarover je praat. Het aantal jaren werkervaring is daarbij ondergeschikt aan wat je écht weet en kunt. Je bent dan ook een doener die praktisch ingesteld is.

Je bent in staat om oplossingsgericht en duidelijk naar klanten te communiceren. Zowel via mail als telefoon. Je kan tegen kritiek en bent hongerig om persoonlijk en professioneel te groeien. Flexibiliteit is je met de paplepel ingegeven.

Lijkt het je wat?

Lanceer jezelf als ideale kandidaat via hallo@deondernemersfabriek.be met een geschreven tekst of een video. Er liggen namelijk een aantal projecten te wachten op iemand zoals jij. Je krijgt sowieso een antwoord, dat is beloofd. 

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram