Sociale media

Mensen zijn sociale dieren, ook online zijn we massaal aanwezig. Facebook, Instagram, LinkedIn ... sociale mediakanalen zijn niet langer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Iedereen heeft een account, jouw klant dus ook! Wij helpen jou de juiste klant te bereiken. 

Sociale media strategie

Aangezien iedereen op sociale media aanwezig is, bieden deze kanalen een enorm potentieel. Toch kan het moeilijk zijn om door het bos de bomen te zien. Wij zorgen ervoor dat de juiste klant wordt bereikt op het juiste kanaal, tijdens het juiste moment, met de juiste boodschap. We schieten geen honderd pijlen af, hopend dat er eentje raak schiet. Met onze sociale media strategie schiet je altijd raak. 

Direct contact met de klant

Mensen worden overspoeld met berichten. Door jouw boodschap op verschillende kanalen weer te geven, versterken we de boodschap en stijgt de herkenbaarheid. Passend bij jouw bedrijfscultuur creëren we sterke content die zorgt voor een nauwe betrokkenheid en dankzij sociale media advertenties laten we jouw community groeien. Met sociale media kan je direct in gesprek gaan met jouw klanten, een voordeel dat geen enkel ander online kanaal heeft.

Bekijk ook deze diensten

E-mailmarketing

Stuur relevante informatie naar je doelgroep

Content

Vertel een verhaal en bouw aan je community

SEA

Koop advertentieruimte in zoekmachines

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm