SEO

Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie, het zijn een handvol termen, maar wel belangrijk voor jouw bedrijf! Want je wilt toch ook publiek naar jouw website lokken zónder te betalen?

Gratis scoren

Je kent SEA en SEO, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Bij SEA koop je zoektermen in, denk hierbij aan 'gitaar kopen' of 'kapper in de buurt', waardoor jouw advertentie kan verschijnen bij deze zoekopdrachten. Terwijl je bij SEO deze zoektermen zal verwerken in de webcopy. 
Dankzij het gebruik van SEO behaalt jouw website gratis een hogere ranking in zoekmachines.
 

Hoe werkt SEO? 

Google of Bing zien of jouw websitecontent relevant is voor het gezochte zoekwoord. Daarnaast is het belangrijk dat je een logisch opgebouwde websitepagina hebt. Een onwetende SEO'er kan tien keer naast elkeer 'gitaar kopen' op een webpagina plaatsen en hopen om hoog te scoren. Dit zal niet werken. Pas de SEO regels toe en stijg in zichtbaarheid, trek relevant publiek aan en zie je conversies stijgen aan een minimale kostprijs.

We gaan dus geen pagina creëren en daar tien keer 'gitaar kopen' plaatsen. Zoekmachines zijn slim en weten wanneer je aan het zogenaamde keyword stuffing doet. Je doet het beter niet. Wat we wel gaan doen is zorgen voor goede copywriting, voor relevante meta descriptions en correcte alt texts. Na deze on-page zoekmachine optimalisaties gaan we verder met off-page SEO, waarbij we de websiteauthoriteit doen stijgen.

Bekijk ook deze diensten

SEA

Koop advertentieruimte in zoekmachines

Online marketing

Je online marketingacties om je product of dienst te promoten

Website

Je digitale toonzaal

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm