Search Engine Advertising (SEA)

Zoekmachines als Google en Bing zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wie op zoek is naar een product of een dienst raadpleegt het internet. Met SEA bereik je mensen die jou bedrijf nog niet kennen, maar voor wie jij wel de oplossing hebt. Met search engine advertising leid je potentiële klanten tot bij jou.

Hoe kan jij de klant helpen?

Bij marketing draait het om zichtbaarheid en vaak ben je als bedrijf de stuwende kracht. Bij SEA is de klant de zoekende kracht en initiatiefnemer. De klant wil een nood vervullen en met de hulp van SEA kan jij hun probleem oplossen, wanneer je adverteert op de zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken. Verkoop je sportartikelen? Dan wil je natuurlijk klanten bereiken die zich afvragen 'waar tennisballen kopen?', verhuur je appartementen aan zee, dan is het handig om het zoekwoord 'appartement aan zee huren' in te kopen. De klant weet wat hij wil, maar weet (nog) niet dat jij het product aanbiedt.

SEA is relevant

Met SEA bereik je klanten die al vrij concreet op zoek zijn. Dankzij het inkopen van gepaste zoekwoorden, het instellen van nauwkeurige targeting en schrijven van duidelijke en aantrekkelijke advertentieteksten leren potentiële klanten jou kennen. Aangezien de klant aan zet is, bereik je met SEA een gericht en relevant publiek en behaal je mooie conversies. 

Bekijk ook deze diensten

SEO

Gratis zichtbaarheid in zoekmachines

Sociale Media

Zet sociale media in om je doelgroep te bereiken

Print

Laat een sterke visuele indruk na met print

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm