Online marketing

Online marketing loopt via alle kanalen waarmee de klant op het internet met jouw bedrijf in contact komt. Denk hierbij aan sociale netwerken, zoekmachine advertenties of reclame op nieuwssites en apps. 

Handig, online marketing

Online marketing is laagdrempelig en gemakkelijk in gebruik. Zelfs met een klein budget kan je mooie resultaten bereiken. Online marketing mag je niet links laten liggen in jouw marketing mix, want als je online niet aanwezig bent, lijkt het net alsof je niet bestaat. De Ondernemersfabriek helpt jou met het kiezen van de juiste kanalen en met de implementatie van jouw online marketing strategie. 

Lokale online marketing

Iedereen moet denken aan online marketing ook kleine bedrijven. Het is belangrijk een online reputatie op te bouwen en om online vindbaar te zijn. De verschuiving naar steeds meer mobiel internet is in volle gang, waardoor lokale online marketing enorm toeneemt in belang. 'sportwinkel in de buurt' 'nieuwe bril kopen' 'speciaalzaak bieren' voor deze zoektermen gaat een klant niet ver rijden, met jouw online aanwezigheid bereik je potentiële klanten uit jouw buurt. 

Bekijk ook deze diensten

SEO

Gratis zichtbaarheid in zoekmachines

SEA

Koop advertentieruimte in zoekmachines

Sociale media

Zet sociale media in om je doelgroep te bereiken

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm