Offline marketing

De online wereld is vandaag 24/7 aanwezig en vormt één geheel met onze offline leefwereld. In marketing is het dus geen kwestie van of/of maar van en/en. Offline en online marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Digitaliseren in een offline wereld

Denk je ook nog aan offline marketing OF online marketing? Niet doen, want je klant van morgen verwacht dat die twee werelden naadloos in elkaar overvloeien.

Zet sterk in op persoonlijk contact en een menselijke touch. Verzamel daarnaast data en kennis over je doelgroep om de digitale ervaring met je merk zo aangenaam mogelijk te maken.

Door de persoonlijke aanpak te combineren met een ideale digitale ervaring plaats je de klant meer centraal in jullie relatie.

Verlies offline marketing niet uit het oog

Je focust enorm op digitalisering? Goed zo! Wees daarnaast ook waakzaam voor je offline marketing en ga ook offline voldoende in verbinding met je doelgroep. De digitalisering die je realiseert is een perfect verlengstuk voor die offline leefwereld en voegt voor de klant alleen maar waarde toe aan jullie offline relatie.

Bekijk ook deze diensten

Print

Laat een sterke visuele indruk na met print

Campagnes

Genereer extra aandacht voor je product of dienst met een campagne

Events

Breng (potentiële) klanten samen en doe aan waardecreatie

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm