Je strategisch marketingplan uitvoeren

Getting things done

Je marketingplan is klaar en je wilt overgaan tot uitvoering. Dan is De Ondernemersfabriek je ideale marketingpartner. We staan garant voor een vlotte uitwerking, waarbij je kan rekenen op één aanspreekpunt van begin tot en met de oplevering. We focussen steeds op lange termijn en positioneren ons zo dicht mogelijk bij je organisatie.

Scoor met eenvoudige concepten

Je marketingacties hoeven niet complex te zijn. Met eenvoudige en begrijpbare concepten is de kans op slagen sowieso groot.

één aanspreekpunt

Werk met 1 aanspreekpunt

Met 1 aanspreekpunt voor je volledig project zorgen we voor korte lijnen en snelle communicatie. Duidelijk en to the point.

Focus op lange termijn

Focus op lange termijn

We staan klaar om samen topmomenten te vieren, en we zullen er ook zijn op de momenten wanneer we ons plan moeten bijsturen wanneer het tijdelijk minder goed gaat. Zoals het hoort, in een écht partnership.

Hoe kunnen we je uitvoerend ondersteunen?

Ben je op zoek naar een specifieke vaardigheid of is het combinatie van diensten? Hieronder tonen we je in een handig overzicht met welke diensten we je marketing en communicatie naar een hoger niveau tillen.

De mogelijkheden voor je project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm