Content

Zet content in om een verhaal te vertellen, het vertrouwen van klanten te krijgen, je community uit te bouwen en om een loyale klantenkring te bouwen. Men zegt niet voor niets 'Content is King'.

Vertel een verhaal

Content is inhoud. Content vertelt wie je bent als bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat wat je vertelt een samenhangend geheel is in alle uitingen en op alle kanalen. Bij contentmarketing staat branding voorop. Elk bericht moet passen binnen jouw verhaal. Denk hierbij niet alleen aan posts op sociale media, nieuwsbrieven of flyers, maar ook aan websiteteksten, gekozen afbeeldingen en events. Voordat je begint met contentcreatie is het belangrijk dat je een duidelijke marketingstrategie voor ogen hebt, zodat alles in één lijn met elkaar verbonden is. 

Contentstrategie

Het doel van contentmarketing is om de band met de klant te versterken door het creëren van relevante en boeiende informatie. Met een goede contentstrategie vertel je waar jouw bedrijf voor staat. Dankzij op maat gemaakte content straal je authenticiteit uit en onderscheid je jezelf van de concurrentie. Kies voor ons, want wij zijn innovatief, een prijsvechter of sterk in service. Als jouw content de juiste insteek heeft, bereik je de juiste klant. Met de explosieve groei van mediakanalen, komt ook de nood aan meer content. De Ondernemersfabriek helpt jouw met het opbouwen van jouw contentstrategie en de juiste implementatie van gepersonaliseerde content.

Bekijk ook deze diensten

SEO

Gratis zichtbaarheid in zoekmachines

Copywriting

Boeiende en professionele teksten

Sociale Media

Zet sociale media in om je doelgroep te bereiken

De mogelijkheden voor jouw project bespreken?

Plan dan zeker een marketingbrainstorm. Dit is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en te kijken welke meerwaarde we kunnen bieden bij de uitvoering van je marketingplan.

Plan een creatieve brainstorm