Reclamebureau voor KMO’s 

De Ondernemersfabriek is een reclamebureau dat KMO’s helpt met relevante marketing. Het bedenken en uitvoeren van reclamecampagnes is echt ons ding. We realiseerden de voorbije jaren reeds een mooi portfolio van projecten in diverse markten. Klein of middelgroot bedrijf? Bij De Ondernemersfabriek is je reclame altijd on point. 

Waarom een reclamebureau inschakelen?

> Je wilt je marketing en communicatie professioneler aanpakken
> Je wilt je merk meer in de kijker plaatsen
> Je weet niet hoe je je doelgroepen best bereikt
> Je mist creativiteit
> Je hebt weinig tijd
> Je weet niet waar te beginnen

De mogelijkheden voor jouw reclame bespreken?

Plan een vrijblijvende brainstorm van 90 tot 120 minuten in ons reclamebureau te Heist-op-den-Berg of bij jou op locatie.

What’s in it for you?

> Een professioneel reclamebureau om je marketingstrategie bij af te toetsen
> De ideale kennismaking met je toekomstige marketing partner
> Eerlijke feedback over je marketing uitdagingen

Alles OK
Bedankt, je aanvraag is goed verzonden!
Oei, er ging iets mis. Check zeker of je alle velden hebt ingevuld ;-).

Je reclame strategisch en creatief benaderen

De Ondernemersfabriek is een strategisch en creatief reclamebureau. Om resultaatgerichte campagnes uit te rollen is het noodzakelijk om samen een aantal strategische elementen in kaart te brengen. Wat zijn bijvoorbeeld je doelstellingen, wie wil je bereiken, welke actie moet je doelgroep nemen? Van daaruit gaan we creatief aan de slag om je bedrijf in de kijker te plaatsen via de juiste kanalen.

Analyseren, plannen, uitvoeren en optimaliseren

Als reclamebureau luisteren we eerst naar je uitdagingen. We maken een doordacht marketingplan waarin we je reclame afstemmen op je doelgroepen. Daarna rollen we je reclamecampagnes uit op alle relevante kanalen. We volgen de resultaten op en sturen op regelmatige basis bij. 

Het ideale reclamebureau om je campagnes en acties te realiseren

De Ondernemersfabriek positioneert zich als een betrokken en geëngageerde partner zo dicht mogelijk bij jouw bedrijf. Alsof het voor onszelf zou zijn. We vieren met je mee als het goed gaat maar zitten even graag mee rond de tafel op moeilijke momenten. Dat is het minste wat je van je marketingpartner mag verwachten.

Waarom kiezen voor De Ondernemersfabriek

Een betrokken marketingpartner
Betrokkenheid

Je kan rekenen op maximaal engagement en een enorme betrokkenheid bij je bedrijf om je marketingstrategie uit te werken.

Marketing op maat van je bedrijf
Op maat van je bedrijf

Je marketingstrategie is afgestemd op de  noden van jouw organisatie en de fase van het ondernemerschap waarin je je bevindt.

Marketingpartner voor KMO's
Een sterk netwerk

De Ondernemersfabriek heeft ruime ervaring dankzij projecten in een sterk netwerk van diverse sectoren.

De Ondernemersfabriek is nabij jouw bedrijf
Altijd nabij

Je marketingstrategie wordt van dichtbij opgevolgd, letterlijk en figuurlijk. We staan dicht bij onze klanten en bieden hen altijd een klankbord in de buurt om een opportuniteit of idee mee af te toetsen.

Marketing op maat van KMO's
Focus op lange termijn

Ben je op zoek naar een échte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elke marketingstrategie met een focus op een lange termijn samenwerking.

Klanten die ons ingeschakeld hebben als reclamebureau

Tom Bax - Bato bouwmarkt

Jef heeft ons in de juiste richting gestuurd met een goed plan van aanpak. Hij gaat heel praktisch te werk en daarom vertrouwen we de volledige uitvoering aan hem toe. Door regelmatig overleg bij ons op het bedrijf kunnen we kort op de bal spelen.

Anneke Crauwels - Design studio

Bedankt Jef voor de verbluffende marketingstrategie, de toffe gesprekken en de last minute SOS-reddingen!

Pieter Vanloock - UPI Bags

Jef gaat voor een persoonlijke aanpak, is meedenkend en luisterde goed naar onze noden. In tegenstelling tot vorige partners analyseerde hij eerst gronding ons bedrijf en onze sector alvorens met creatieve ideeën tot een origineel en duidelijk plan te komen. Door zijn goede opvolging hebben we eindelijk de prachtige website en originele marketingcampagnes waar we erg fier op zijn.

Stijn Dirken - SD Schrijnwerkerij

Jef heeft ons bedrijf mee naar een hoger niveau getild. Een ondernemer die de markt goed kent en weet waar hij mee bezig is. Alles gebeurt heel persoonlijk en volgens de afgesproken deadline.

Ronny Vandenbergh - Domein De Vesten

​Jef is positief en gedreven. Hij neemt initiatief, denkt met ons mee, schept overzicht en gaat planmatig te werk. Hij is in staat om onze noden te vertalen naar zijn team om deze samen om te zetten in resultaten.

Pieter Goossens - Sani Complete

Jef zijn positieve, persoonlijke aanpak en het aanvoelen van mensen zorgen er voor dat je krijgt wat je verwacht.
Onze marketing werd een persoonlijk verhaal, op ons tempo en volgens onze noden.