Complexe zaken herleiden tot eenvoudige concepten

logo SD schrijnwerkerij & interieur Herentals
Logo Bato bouwmarkt Arendonk
Logo Sani Complete
logo Domein De Vesten laakdal
Jef Van den Branden | oprichter De Ondernemersfabriek

Over De Ondernemersfabriek

Jef studeerde af als marketeer in 2003. Na een eerste werkervaring op managementniveau koos hij voor een sales functie. Hij deed ervaring op in toonzaal verkoop, zowel in een B2C als B2B-context. Nadien was hij een aantal jaren actief in de opleidingswereld als senior coach, maar ook als spreker. Hij werkte zich in diverse sectoren in en bouwde een kwalitatief en sterk netwerk van ondernemers uit. Zijn rugzak vulde zich in sneltempo met ondernemersbagage.

Vanuit de opleidingen stapte hij zelf in de praktijk door een aantal jaren mee te timmeren aan de uitbouw van een marketing agency te Brussel.

In het voorjaar van 2019 besloot hij om alleen door te starten met De Ondernemersfabriek. Het begin van een nieuw traject dat gericht is op kwalitatieve groei.

De Ondernemersfabriek is vandaag actief op twee domeinen. Enerzijds helpen we KMO-bedrijven met het opstellen van marketingplannen. Dat is vooral structureren en organiseren van bestaande marketingactiviteiten én er een creatieve toets aan toevoegen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de marketingplannen van onze klanten ook uitgevoerd worden.

In het voorjaar van 2021 kreeg De Ondernemersfabriek versterking van Jan Maes. Hij is grafisch vormgever en focust op alle designs voor off- en online toepassingen.

Je project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Meer info

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Meer info

Op zoek naar een leuke stage of een uitdagende job?

De Ondernemersfabriek is steeds op zoek naar talent om verder te groeien.

Op dit moment hebben we een open vacature voor iemand met talent in digitale marketing met inzicht in relevante content.

Naar de vacature


Je hebt de kans om mee te werken aan interessante projecten bij lokale KMO's.

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats of een toffe job?

Laten we kennismaken en solliciteer spontaan via hallo@deondernemersfabriek.be.

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Tom Bax - Bato bouwmarkt

Jef heeft ons in de juiste richting gestuurd met een goed plan van aanpak. Hij gaat heel praktisch te werk en daarom vertrouwen we de volledige uitvoering aan hem toe. Door regelmatig overleg bij ons op het bedrijf kunnen we kort op de bal spelen.

Anneke Crauwels - Design studio

Bedankt Jef voor de verbluffende marketingstrategie, de toffe gesprekken en de last minute SOS-reddingen!

Pieter Vanloock - UPI Bags

Jef gaat voor een persoonlijke aanpak, is meedenkend en luisterde goed naar onze noden. In tegenstelling tot vorige partners analyseerde hij eerst gronding ons bedrijf en onze sector alvorens met creatieve ideeën tot een origineel en duidelijk plan te komen. Door zijn goede opvolging hebben we eindelijk de prachtige website en originele marketingcampagnes waar we erg fier op zijn.

Stijn Dirken - SD Schrijnwerkerij

Jef heeft ons bedrijf mee naar een hoger niveau getild. Een ondernemer die de markt goed kent en weet waar hij mee bezig is. Alles gebeurt heel persoonlijk en volgens de afgesproken deadline.

Ronny Vandenbergh - Domein De Vesten

​Jef is positief en gedreven. Hij neemt initiatief, denkt met ons mee, schept overzicht en gaat planmatig te werk. Hij is in staat om onze noden te vertalen naar zijn team om deze samen om te zetten in resultaten.

Pieter Goossens - Sani Complete

Jef zijn positieve, persoonlijke aanpak en het aanvoelen van mensen zorgen er voor dat je krijgt wat je verwacht.
Onze marketing werd een persoonlijk verhaal, op ons tempo en volgens onze noden.

Waarom kies je voor
De Ondernemersfabriek?

Een betrokken marketingpartner
Betrokkenheid

Je kan rekenen op maximaal engagement en om je project te laten slagen. Elke realisatie vieren we met je mee alsof het voor onszelf is. Maar ook op moeilijke momenten kan je rekenen op onze betrokkenheid bij je project.

Marketing op maat van je bedrijf
Op maat van je bedrijf

In elke samenwerking focussen we op de specifieke noden van jouw organisatie en de fase van het ondernemerschap waarin je je bevindt. Jij bent koning, maatwerk is troef. Elk marketingtraject zal daarom uitgewerkt worden op basis van haar eigen accenten.

Marketingpartner voor KMO's
Een sterk netwerk

Met onze menselijke aanpak bouwen we voortdurend vertrouwensrelaties op waardoor we kunnen terugvallen op een sterk netwerk met inspirerende mensen.

De Ondernemersfabriek is nabij jouw bedrijf
Altijd nabij

Je project wordt van dichtbij opgevolgd, letterlijk en figuurlijk. We staan dicht bij onze klanten en bieden hen altijd een klankbord in de buurt om een opportuniteit of idee mee af te toetsen.

Marketing op maat van KMO's
Focus op lange termijn

Ben je op zoek naar een échte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elk project op met een focus op een lange termijn samenwerking.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht en krijg binnen de 24 uur een antwoord

Je kan ons ook gewoon bellen op 0495 41 00 57 of mailen via hallo@deondernemersfabriek.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram