UPI Bags

De ontgoocheling in diverse webbureau's was de trigger om met een onafhankelijke partij te praten.

Kan je ons helpen met een nieuwe website?

Dat was de vraag die ik kreeg van Pieter, zaakvoerder van UPI. Ik zei direct ja, maar laat ons daar eens over doorpraten tijdens een etentje. Zo gezegd, zo gedaan. Op een zonnige middag vertelde Pieter me hoe ze momenteel gegijzeld werden door hun huidige partner waardoor een nieuw webproject muurvast zat. 

Indertijd hebben ze hun site laten bouwen door een vrij groot webbureau. Dat zag er bij aanvang veelbelovend uit, maar tijdens de uitvoering kwam het ene probleem na het andere. Meerkosten hier, vertragingen daar, altijd mooi verpakt in de nodige excuses. Kort na de oplevering ging het webbureau jammer genoeg in faling, en werd hun site verder beheerd door een nieuw webbureau. Omdat het nieuw bureau de verwachtingen niet kon inlossen werd er voor de derde keer gezocht naar een betrouwbare partner. Je zou dan denken, derde keer goede keer, maar niets was minder waar. 

Terug naar ons etentje en het webproject dat muurvast zat. In c kon ik daar zelf weinig tot niets aan veranderen, maar we hadden ondertussen wel een geanimeerd gesprek over de volledige marketing van UPI. We besloten de samenwerking op te zetten met als belangrijkste focus een nieuw webproject, maar in de kantlijn hebben we ook actief nagedacht over andere tools die we konden ontwikkelen. 

De nieuwe website werd ontwikkeld in samenwerking met Plant a Flag en zal begin maart 2020 live gaan. 


Andere projecten
Ook marketingpartner van
AnA Interieur
Jouw gegevens
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.