Axon Travel

Met vestigingen in meer dan 80 landen en de hoofdzetel in Vancouver is Uniglobe de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Hun mondiaal franchisenetwerk bundelt meer dan 35 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van 4,4 miljard euro. 

Axon Travel maakt deel uit van deze reisorganisatie en heeft kantoren in Leuven en Hasselt. Ze genieten net zoals andere franchisenemers van globale en lokale marketing ondersteuning maar ze zochten samen met De Ondernemersfabriek naar extra onderscheidend vermogen. In eerste fase werd er besloten om een marketingplan op te stellen. 

De doelstellingen waren snel duidelijk, maar wat ons meer tijd kostte was de uitwerking van het DNA van Axon Travel. Waarom kopen klanten zo graag van jullie? Welke rol nemen jullie op voor jullie doelgroep? Of anders gezegd; welk probleem lossen jullie op, voor wie en op welke manier? 

We onderzochten hun positionering in de markt, wat zou helpen om de toekomstige communicatie beter te laten matchen met de behoefte van de doelgroepen. 

Met de uitbraak van COVID-19 en de lockdown in ons land in het bijzonder, viel hun hele business letterlijk stil. De uitwerking van ons marketingtraject werd tot nader order ook on hold gezet. In de zomer van 2020 pikten we de draad terug op en zijn we vanuit een operationele insteek gaan bepalen met welke communicatie we naar buiten zouden komen. Een ideaal moment om te plannen. 

Op dit moment zijn  we het ideaal marketingteam aan het samenstellen en gaan we snel over tot concrete uitvoering van geplande marketingacties. 


Klant

Axon Travel

Services

Strategie

Jaar

2020

Website

Gallery

No items found.

Jouw project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Plan een afspraak

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Plan een afspraak

Andere projecten

Strategie & uitvoering

Een marketingtraject om bestaande ideeën te kanaliseren en een laag creativiteit toe te voegen

Strategie & uitvoering

Algemeen marketingtraject en begeleiding bij de uitvoering

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram