Joos Tuinarchitectuur

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we minder aanvragen krijgen, maar wel meer juiste projecten? Mooi voorbeeld van een case waar marketing niet per se voor méér moet zorgen. Kwaliteit boven kwantiteit!

Via het netwerk van Voka leerden we elkaar kennen en hadden we meteen een klik. We delen een down to earth aanpak, we houden beide van eenvoudige concepten die werken en gaan voor een enorm engagement op elk project dat we mogen realiseren.

Om te begrijpen waarom ze slachtoffer werden van hun eigen succes, hebben we rationeel in kaart gebracht waarom klanten zo graag met tuinen Joos samenwerken. Het eindeloos oog voor detail, het exclusief karakter, de duidelijke visie, het respect voor bestaande architectuur en het aanwezige landschap waren daarin doorslaggevend. Het viel ook op dat de ideale projecten voor Ann en Kristof gesitueerd zijn in het top segment. Als je dat vertaalt naar professionele functies, dan werken ze vooral voor CEO's, topmanagers, topsporters en ondernemers. De ondergrens voor hun projecten ligt op €70.000, niet voor iedereen weggelegd dus.

Een remake van de bestaande marketingmaterialen was een eerste ingreep. Een extreem verfijnde website is in ontwikkeling. Deze zal heel visueel gedreven zijn en het professioneel karakter van het studiebureau accentueren. Daarna volgen de andere huisstijl materialen die licht aangepast worden om beter aansluiten de doelgroep die ze willen bedienen.

De sociale media kanalen worden visueel en tekstueel naar een hoger niveau getild en we werken aan de klantbeleving om ze op een positieve manier te maximaliseren.

De uitvoering verloopt in samenwerking met een externe grafische partner.

Klant

Tuinen Joos

Services

Strategie

Jaar

2020

Website

Gallery

No items found.

Jouw project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Plan een afspraak

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Plan een afspraak

Andere projecten

Strategie & uitvoering

Een marketingtraject om bestaande ideeën te kanaliseren en een laag creativiteit toe te voegen

Strategie & uitvoering

Marketingtraject gericht op online marketing en algemene groei van het segment zakenreizen.

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram