Immo Janssen Marres

"Welke waarde kan De Ondernemersfabriek nog bieden voor ons project? Ons kantoor draait zeer goed en we werken al jaren samen met een gekend marketingbureau." Dat was de vraag waarmee we ons eerste gesprek startten eind 2019. 

Dirk en Dorien leren De Ondernemersfabriek kennen tijdens een marketingopleiding te Limburg. Ze zijn op dat moment zeer actief bezig met de marketing van hun vastgoedkantoor. Het bedenken en uitvoeren van hun marketingcampagnes besteden ze uit aan een groot marketingbureau. Na de opleiding waren ze benieuwd hoe De Ondernemersfabriek een meerwaarde kon zijn voor hun marketingplan van 2020.

Boordevol ideeën

Na een goed eerste gesprek werd het duidelijk dat Dirk en Dorien gedurende een hele tijd op automatische piloot bezig waren. De marketingmachine draaide en ze zaten tot over hun oren in het werk. Geen reden om iets te veranderen zou je denken. Maar toch miste er iets.

De verschillende leuke ideeën voor marketingacties geraakten maar niet gerealiseerd. Hoewel elk idee op zich leuk was, stonden ze los van elkaar en was er een gebrek aan tijd om ze echt vast te nemen. Dat was de eerste opportuniteit voor De Ondernemersfabriek.

Opmaken van een marketingplan

We startten met de uitwerking van een volledig marketingplan. De belangrijkste doelstelling daarbij was om de bestaande ideeën te kanaliseren en samen te brengen in één samenhangend plan.

De uitvoering

In eerste fase zijn er een aantal zaken gerealiseerd vanuit het bestaand partnership. In het najaar van 2020 start De Ondernemersfabriek met het uitwerken van een aantal aspecten uit het marketingplan.


Klant

Immo Janssen Marres

Services

Strategie

Jaar

2020

Website

Gallery

No items found.

Jouw project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Plan een afspraak

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Plan een afspraak

Andere projecten

Strategie & uitvoering

Marketingtraject gericht op online marketing en algemene groei van het segment zakenreizen.

Strategie & uitvoering

Algemeen marketingtraject en begeleiding bij de uitvoering

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram