Dielens en Van Bosstraeten

Het boekhoudkantoor Dielens en Van Bosstraeten uit Onze-Lieve-Vrouw Waver wilde hun klantenbeleving naar een nog hoger niveau brengen. Samen met De Ondernemersfabriek zetten ze een customer succes traject op.

Veel accountants weten dat digitalisering de way to go is, maar vinden niet gemakkelijk aanknopingspunten om te starten aan zo'n traject. Dat was initieel ook bij Dielens en Van Bosstraeten zo. Door lang en veel te praten met Nico, één van de vennoten, werd het duidelijk dat die digitalisering heel veel potentieel had. Als klant van het kantoor was Jef bovendien een ideale partner om ook vanuit zijn eigen beleving feedback en inzichten te delen over de werking van het kantoor.

We startten met het in kaart brengen van de huidige situatie en de bestaande flow. Van daaruit schetsten we de flow in een ideale wereld. We gingen op zoek naar tools en zetten demo's op. Een experimentele en leerzame fase in het project.

De dagelijkse operationele taken zouden het grootste struikelblok worden in de uitrol van dit project. In principe was er altijd wel iets anders te doen, dat op dat moment veel belangrijker leek. Vandaar dat de samenwerking met een externe partner echt een meerwaarde was. Werken met iemand die niet in die operationele rush betrokken is, zorgde voor snelheid en frisse ideeën.

Vanaf oktober 2020 wordt er op kleine schaal getest in de nieuwe klantenflow om tegen janauri 2021 op een volwaardige manier uit te rollen naar het volledig klantenbestand.

Door een half jaar te focussen op die extra klantenbeleving kunnen we een echte win-win-win realiseren. De klant wint in de eerste plaats dankzij een betere samenwerking met het kantoor. De interne medewerkers krijgen meer tijd om hun adviesrol uit te spelen. En het kantoor is meer en meer future proof en wint aan efficiëntie.

Op die manier is digitalisering ook een ideale manier om de marketing van dit accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen.

Klant

Dielens & Van Bosstraeten

Services

Uitvoering

Jaar

2020

Website

Gallery

No items found.

Jouw project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Plan een afspraak

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Plan een afspraak

Andere projecten

Strategie & uitvoering

Een marketingtraject om bestaande ideeën te kanaliseren en een laag creativiteit toe te voegen

Strategie & uitvoering

Marketingtraject gericht op online marketing en algemene groei van het segment zakenreizen.

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram