Anneke Crauwels Design Studio

Op welke manier zetten we ons interieurbureau met een team van 4 interieurarchitecten beter in de markt? Het ideaal startpunt voor een samenwerking met De Ondernemersfabriek. 

Ons traject startte met de snelheid van het licht. Een ding was zeker, het moest en zou vooruitgaan. Later zou blijken dat snelheid een essentieel element is in alles wat Anneke onderneemt. Na enkele gesprekken was de essentie van het toenmalige AnA-interieur duidelijk en wisten we waar we naartoe zouden werken. 

Van een eerder schattige en amicale interieurarchitecte moesten we evolueren naar een mature en professionele design studio. Het ideale recept om in een verzadigde markt het verschil te maken.

Die onderscheidende positionering is interessant omdat er aan de ene kant net veel interieurarchitecten zijn met een onduidelijke positie in de markt. Aan de andere kant zijn er slechts enkelen die eruit springen, maar zij werken eerder voor de lucky few. Tussen deze beide was er nog enorm veel ruimte om aan de slag te gaan in een hoger marktsegment. 

Een hoger marktsegment laat bovendien toe om meer je eigen ontwerpstijl toe te passen. De ruimtes die je mag inrichten zijn per definitie anders, er is doorgaans meer budget om met exclusieve materialen te werken en je klanten zijn ook gewoon op zoek naar een uniek ontwerp. 

Door bestaande klanten te bevragen kregen we een goed inzicht in de redenen waarom mensen voor een samenwerking met Anneke kiezen. Die elementen namen we alvast mee in de uitwerking van de nieuwe Design Studio. 

Verder is het logo en de baseline aangepast en kreeg de website een grondige update. Op sociale media wordt meermaals per week gepost en krijgen we goede en juiste feedback vanuit onze doelgroep.

Slechts één element in dit verhaal is uniek en werd daarom voor 100% overgenomen, en dat is Anneke’s persoonlijkheid. 

Klant

Anneke Crauwels

Services

Strategie en uitvoering

Jaar

2020

Website

Gallery

No items found.

Jouw project vrijblijvend bespreken?

Kies een brainstorm en maak een afspraak

Strategische brainstorm

Je hebt nood aan globale, strategische visie op je marketing.

Plan een afspraak

Operationele brainstorm

Je hebt nood aan creativiteit voor een concrete actie die je wiltondernemen.

Plan een afspraak

Andere projecten

Strategie & uitvoering

Een marketingtraject om bestaande ideeën te kanaliseren en een laag creativiteit toe te voegen

Strategie & uitvoering

Marketingtraject gericht op online marketing en algemene groei van het segment zakenreizen.

Volg ons op instagram

@deondernemersfabriek
Case SD Schrijnwerkerij & interieur instagram
Jef Van den Branden instagram
Case tuinen Joos instagram
Jef Van den Branden Instagram